Vill ditt företag synas tillsammans med en av Sveriges största och yngsta talanger inom motorsport?

William Siverholm är racerföraren som är en av Sveriges största och mest lovande talanger inom motorsport. Han har tillhört världseliten i Gokart under flera år och är också den yngsta i landet att bli uttagen till svenska landslaget. Blott 18 år gammal har han för andra året i rad vunnit Porsche Sprint Challenge. Nu söker han företag som vill bli partners, för att hjälpa en av Sveriges största talanger mot sitt mål att bli bäst.

William har en imponerande meritlista inom motorsport. Tävlingarna och vinsterna har varit många under de senaste åren och även om det finns en stor talang i blodet ligger det också kämparanda och hård träning bakom.

– Man ska inte skoja bort talang, för det är klart att jag har det men det ligger också otroligt mycket jobb bakom. Jag har verkligen gått in för det här och har både kämpat och tränat hårt. Jag har också jobbat med en mental coach i sex år och bara den biten har varit till stor hjälp. Gillar man något så mycket som jag gör och går in för det så hårt,
blir det roligare och ju mer man tränar desto bättre blir man.

Williams söker nu fler företag som vill bli partners och följa hans spännande resa, att nå toppen är ingenting man gör ensam, det gör man som ett team.

– Jag är en av Sveriges hetaste talanger inom motorsportvärlden. Jag har mål för framtiden, vet vad jag vill göra, vart jag ska och går verkligen in för det.

Att bli partner till William är ett perfekt sätt att möta och skapa ett nätverk med andra intressanta partners, profilera och marknadsföra sin produkt samt exponera sitt företag.

 Förutom att företagen får exponering på tävlingar, ta del av nätverk, tillgång till hospitality, ingå i Williams sociala medier samt tävlingar som sänds i TV får de också besöka tävlingarna och utföra aktiviteter tillsammans med William och hans team.

Yngste föraren att ta Porsche-mästerskap

Man kan verkligen säga att William har motorsporten i blodet då både hans farfar och pappa hållit på med samma sak. Bara några veckor gammal följde han med sin pappa till racerbanan när han skulle tävla.

– Jag har varit intresserad av det här hela livet och började köra cross när jag bara var några år gammal.
När jag var sex år började jag med gokart, som jag fortsatte med tills jag var femton år.

Första åren körde han några serier i Sverige och redan som tolvåring började han tävla inom Gokart i Europa. Redan då deltog han i stora tävlingar och har kört såväl EM som VM.

Några år senare körde han Formula Nordic i Sverige som han fortsatte med under ett år, innan han 2022 fick chansen att köra Porsche Print Challenge Scandinavia,
vilket också var hans första år i en GT-bil.

– Där lyckades jag ta hem mästerskapet första året och bli den yngsta föraren att ta en Porsche-mästerskap.

Året därpå körde han Sprint Challenge igen men bytte då bil från Cayman GT4 till GT3 Cup och även 2023 blev ett guldår.

– Jag tog hem mästerskapet igen, med 13 av 14 vinster. Där tog jag också rekord, det var en kille som hade 12 av 14 vinster två år tidigare men det slog jag.

Nu väntar nya, spännande utmaningar för den lovande talangen. Under 2024 ska han köra Porsche Carrera Cup Scandinavia, som innefattar sex deltävlingar, varav en i Danmark, en i Norge och fyra i Sverige. Första deltävlingen går av stapeln i början av maj och den sista hålls i slutet av september.

Som partner kan du nu ta chansen och vara med och stötta en av Sveriges största talanger inom motorsport och vara med på hans spännande resa.

Om William

Med racing i blodet kommer tävlandet naturligt för William då intresset för bilsport sträcker sig långt tillbaka i familjens rötter.

 

Han beskriver sig själv som en explosiv förare med starkt psyke och stort fokus. Egenskaper som ska ta honom hela vägen till toppen.

 

Så här beskriver William sin resa:

 

Jag heter William Siverholm, är 17 år och bor i Lerum. Jag tävlar framgångsrikt i Internationell motorsport.

 

Började min motorsportkarriär i gokart redan vid 6 års ålder, och har skördat många fina placeringar i Sverige innan jag började tävla Internationellt.

 

De senaste 4 åren har jag tillhört världseliten i gokart och Svenska landslaget i Gokart.

 

Jag har kört tävlingar såsom World Series, EM och VM i gokart med många framskjutna placeringar.

 

Jag har vunnit serier i Sverige och varit bland de främsta i SM de senaste åren. Till säsongen 2021 tog jag steget till Formelbil och tävlade i klassen Formula Renault/Nordic. Efter en lite kantig inledning på säsongen med en hel del tekniska bekymmer så avslutades säsongen med flera pallplatser, Pole Position och vinst.

 

Till säsongen 2022 blev jag uttagen till Stenhaga Motorsport ungdomsakademi och tävlade i mästerskapet Sprint Challenge med en Porsche GT4. Möjligheten var helt fantastisk, säger William. Jag är så oerhört tacksam och skall göra allt jag kan för att hjälpa teamet till en vinst säsongen 2022 som blir den yngsta Porscheföraren hittills.

 

Kontakt